آیا جذب آبی که ماکارونی گندم کامل در آن پخته اید ، مواد مغذی شما را از بین می برد؟ : نگهداری


به طور کلی هنگام پخت ماکارونی ، آن را در آب بیشتری از نیاز خود می جوشانید و بعد از پخت ماکارونی (حداقل در ایتالیا) آب باقی مانده را استخراج می کنید ، اما طبق برچسب تغذیه Barilla آرد گندم ، 100 گرم از آن

-45٪ RDI فسفر

– آهن 21 درصد

– 24 درصد منیزیم

– روی 21 درصد

آیا مواد غذایی در فاضلاب از بین می روند؟ آیا ماکارونی باید در آب جوشانده شود تا همه چیز جذب شود؟ من تا به حال نشنیده ام که کسی چنین غذا را بپزد ، اما احتمالاً ارزشش را دارد.

شما چی فکر میکنید؟

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *