آیا دانه ها هنوز بعد از پختن در فر ارزش غذایی خود را حفظ می کنند؟ : نگهداری


من دستور تهیه نان / کیک تهیه شده از کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو (با یک تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای) تهیه کردم. من این کار را انجام دادم تا من و شریکم بتوانیم دوز “با کیفیت بالا” خود را به راحتی هر روز بدون شکست دریافت کنیم. یک نان یک هفته طول می کشد. اما من متوجه نشدم که با پختن دانه ها به این روش ، من مواد مغذی آنها را از بین می برم. آیا شنیدن افکار خوب است؟

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *