آیا غذاهای نرم با نشاسته نامحلول (مثلاً سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمی دارند؟ : نگهداری


من با نشاسته لاعلاج اشتباه گرفته ام. من می دانم که نشاسته خام کالری کمتری نسبت به نشاسته معمولی دارد و می دانم که نشاسته خام وقتی غذا پخته و کاملاً خنک می شود (و حتی کاملاً خام؟) تجمع می یابد. بنابراین اگر سیب زمینی پخته شده را سرد کرده اید ، آیا کالری کمتری نسبت به پخته و داغ دارد؟

من فکر می کنم آن را در اینجا در نظرات خواندم ، اما راهی برای گیج شدن در مورد نحوه کار آن دارم. وقتی به گوگل می روم ، فقط می گویم نشاسته بلعیده شده کالری کمتری دارد اما در این فرآیند چیز زیادی برای کالری کالری غذا اتفاق نمی افتد.

همچنین ، در حالی که من اینجا هستم – چقدر خوب است “کاملاً خنک”؟ اتاق موقت؟ یخچال سرد؟

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *