دیابت چیست؟ | دیابت


شیرینی یکی از محبوب ترین شیرینی های بشر است و از دوران کودکی عطش بی نظیری برای خوردن غذاهای خوشمزه در افراد وجود دارد. با این حال ، مصرف بیش از حد قند و شکر می تواند باعث بیماری ها و عوارض مختلفی برای بدن انسان شود ، پوسیدگی دندان ، دیابت ، چاقی و بیماری های قلبی و روده ای نمونه های زیادی از این قبیل است. به همین دلیل ، آنها از شکر رژیمی استفاده می کنند.

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

این شکر نوعی دسر است که در صنعت با استفاده از قندهای طبیعی یا دسرها تولید می شود. طعم این قندها بیشتر از همتایان طبیعی آنهاست و این به افراد این امکان را می دهد تا در رژیم های غذایی پرچرب و میان وعده ها به جای خوردن شکر کمتر از آنچه دوست دارند لذت ببرند. آیا فکر می کنید استویا در رژیم کتوژنیک شما نیز از این قند تهیه شده است؟

دیابت طبیعی ، مانند گلوکز یا قند خون پایین ، می تواند سطح قند خون را افزایش دهد. البته خوردن این قند تاثیری بر سطح خون افراد ندارد. ساخارین ، آسپارتام ، آس سولفام ، سیکلامات ، کاندر و مجموعه نوترا از محبوب ترین آنها هستند.

مزایای آن چیست؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند این قندها میزان کالری و حتی قند وارد شده به بدن را کنترل می کنند و به همین دلیل از آنها برای تولید بسیاری از محصولات غذایی معمولی استفاده می شود. این شکر در تولید ژله ، کنسرو ، نوشیدنی های شیرین (مانند غذا و نوشیدنی های صنعتی) و دسرها استفاده می شود.

بخوانید: رژیم کتوژنیک

این قند برای چه کسانی مناسب است؟

هدف اصلی از تولید شیرین کننده های مصنوعی کمک به افراد دیابتی و افزایش سطح قند خون است. با خوردن این قند ، بیماران دیابتی می توانند با مقدار کمی قند ، تشنگی خود را برای شیرینی فروکش کنند. از سوی دیگر ، افرادی که چاق هستند یا به دنبال کاهش مصرف روزانه قند خود هستند ، ممکن است این قند را برای بخشی از رژیم غذایی روزانه خود جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های کاهش وزن

طرز تهیه قند غذا

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها یا با کمک شیرین کننده های مصنوعی و یا با کمک قندهای طبیعی ساخته می شوند. در این قسمت ، ما یک دستور العمل ساده برای تهیه این شکر در خانه ارائه می دهیم.

مواد لازم: 1 سر شکر ، 1 قاشق زعفران پخته ، 1 قاشق غذاخوری طعم (شامل زنجبیل ، زیره یا هل) ، 2 قاشق غذاخوری رزماری و هفت لیوان آب

طرز تهیه: ابتدا شکر را کاملاً خرد کرده و در قابلمه ای با آب قرار دهید. قابلمه را روی آتش نگه دارید تا محلول غلیظی به دست آید. گلها ، زعفران و عطر دلخواه خود را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

یک قاشق غذاخوری از مواد را روی سینی بگذارید. مواد شما باید داغ باشند تا زمانی که محلول از روح پیروی کند. پس از مشاهده حرارت مورد نیاز ، آنها را روی یک ورقه پخت بریزید و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن می توانید آنها را مانند شکر خرد کرده و مصرف کنید.

باید بیشتر توضیح داد که:

شکر بدست آمده از این طریق شیرین تر از شکر طبیعی است و در نتیجه به طور متوسط ​​در مقایسه با شکر معمولی مقدار کمتری از آن را در هر وعده مصرف می کند. رژیم غذایی متعادل می تواند به کاهش قند خون شما کمک کند. برای مشاهده کلیک کنید.

انواع این قندها

انواع این قندها

مشخص است که این قندها به نوع دسر مورد استفاده بستگی دارد. انواع شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از:
• استویا
• Advantam
• ینئوتام
• سوکرالوز
• آسپارتام
• آس سولفام
• ساخارین

در بخشهای بعدی ، برخی از انواع محبوب و محبوب این قند را ارائه می دهیم.

ساخت قند

این ماده مغذی با قابلیت حل شدن سریع در آب ، محصولی از آلمان است. این قند با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و سیکلامات ساخته می شود و جایگزین کامل طبیعی قند در رژیم های دیابتی است. لازم به ذکر است که این رژیم غذایی با قند کم چربی ، کربوهیدرات ، پروتئین و نمک دارد. رژیم دوست داری؟

قند رژیم زنجبیل

این قند زنجبیل یکی از محبوب ترین شاخه های بیماران دیابتی است. تحقیقات نشان داده است که مصرف زنجبیل می تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کنترل کند. پودر ناشتا این گیاه برای بسیاری از بیماران دیابتی تجویز می شود.

این ترکیب زنجبیل با دسر و زنجبیل ترکیب شده است که علاوه بر طعم دلپذیر ، برای سلامتی انسان بسیار مفید است. مصرف این غذا با چای و قهوه به امری عادی تبدیل شده است. علاوه بر زنجبیل ، استفاده از ادویه جات دیگر مانند زعفران و هل در قندهای رژیمی رایج است.

دیابت

دیابت

این شکر معطر با استفاده از سوکرالوز ، یکی از محبوب ترین دسرها تهیه می شود. این دسر هیچ کالری ندارد ، تا 600 برابر بیشتر از قند معمولی است و به اندازه فشار خون بالا یا آسیب رساندن به دندان ها و دندان ها مضر نیست. برخلاف ساکارز موجود در قندهای طبیعی ، سوکرالوز شیرین در بدن تجزیه نمی شود و بدون هیچ گونه عوارض جانبی دفع می شود. کامور در انواع مکمل های غذایی به بازار عرضه می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای قندهای طبیعی در رژیم غذایی افراد باشد.

این قرص قند چیست؟

انواع مختلف شکر که قبلاً در رژیم غذایی معرفی شده است در بسته های مختلف و در بسته های مختلف به فروش می رسد. مصرف این شیرین کننده های مصنوعی با نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه می تواند راهی عالی برای کاهش میزان قند مصرفی افراد باشد. این محصولات برای بیماران دیابتی و افرادی که از رژیم های خاصی با هدف کاهش چاقی پیروی می کنند بسیار مثر است.

مزایا و معایب شکر رژیمی

مانند هر غذای دیگری ، خوردن این قند می تواند فواید و مضرات مختلفی برای بدن انسان به همراه داشته باشد. در ادامه ، برخی از معروف ترین این اثرات را بررسی می کنیم.

مزایای استفاده از غذاهای شیرین:

یکی از مهمترین مزایای استفاده از غذاهای شیرین ، محافظت از دندان ها است. در حالی که قندهای طبیعی می توانند به سیستم دندان آسیب برسانند و در مدت زمان طولانی به آن آسیب برسانند ، مصرف قند مصنوعی خطری برای دندان ها ندارد.
مصرف قند طبیعی نقش مهمی در چاقی دارد.

جایگزینی آن با شکر مصنوعی می تواند میزان کالری مصرفی روزانه در انسان را کاهش داده و در نهایت منجر به کاهش وزن شود. با این حال ، تحقیقات هنوز در این زمینه ادامه دارد.

فواید این قند:

فواید این قند:

قندهای غذایی به آرامی در روده جذب می شوند بنابراین مصرف آنها می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند اسهال و نفخ شود. افرادی که سابقه افت قند خون دارند باید در خوردن این قند دقت کنند. محرومیت ناگهانی از خواب به دلیل افت قند خون برای این گروه از افراد یک عامل خطر است.

اگر رژیم غذایی روزانه خود را بر اساس این قند تنظیم کنید ، به طور متوسط ​​قند طبیعی کمتری در بدن خواهید داشت و این می تواند سطح قند خون شما را مختل کند. همچنین ، استفاده از این قند برای کودکان و زنان باردار به شدت توصیه نمی شود.

اگرچه قندهای رژیمی ممکن است برای افراد دیابتی و افراد چاق مفید باشد ، اما خوردن این غذاهای موقت خطرات و عوارض جانبی را نیز به همراه دارد. آرد ، کربوهیدرات و چربی موجود در قندهای مصنوعی می تواند عوارضی مانند دیابت ایجاد کند زیرا مصرف آنها می تواند افراد را به خلق و خوی بد سوق دهد.

آزمایشات اخیر دانشمندان همچنین نشان داده است که این قند با تغییر متابولیسم بدن ، سطح قند خون را در برخی از بیماران افزایش می دهد. به همین دلیل است که استفاده از این شکر و محصولات مرتبط در بسیاری از کشورهای جهان مانند آلمان ممنوع است.

خلاصه

شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است ، اما خوردن بیش از حد شکر می تواند مشکلات جسمی زیادی ایجاد کند. قند خون پایین می تواند منجر به خستگی ، غش و ضعف شود. با این حال ، سطح بالای قند خون می تواند منجر به بیماری های زیادی از جمله دیابت شود.

مصرف شیرین کننده های مصنوعی با این قند یک راه حل عالی برای بیماران دیابتی و افراد چاق است. این قند از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و استویا یا منابع طبیعی قند به دست می آید. محصولات نمونه نیز به طور گسترده در بازار موجود است.

همچنین امکان تهیه غذاهای شیرین در خانه وجود دارد. از این قند استفاده کنید و می تواند از دندان های شما در برابر پوسیدگی محافظت کند. با این حال ، مصرف آن تعدادی از خطرات شناخته شده را شامل می شود ، از جمله مشکلات گوارشی یا تغییر در متابولیسم بدن. به همین دلیل ، استفاده از آن برای زنان باردار و افرادی که سابقه فشار خون بالا دارند توصیه نمی شود.

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *