راهنمای خرید شیر | بخش دوم


راهنمای بازاریابی محصولات

این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، در ادامه قسمت قبلی (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) است. ما هزینه می کنیم تا محصولات لبنی تا انتها در کنار ما باشد.

جدول ارزش نگهداری:

درج جدول ارزش غذایی در برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری نیست. با این حال ، تولید کنندگان با ورود به این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند. نکته مهم مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که تولیدکنندگان چیزهای مهمتری را در جدول قرار داده اند. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک ماده مغذی نیست ، اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان استانداردی برای جلوگیری از تقلب تعریف می کنند و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با درصد خشک با کیفیت غیر استاندارد تولید کنند. و درج آن در این جدول بی ربط است. همچنین برخی تولیدکنندگان میزان نمک را به جای سدیم ذکر می کنند که باید تنظیم شود.گاهی جدول به زبان انگلیسی تنظیم شده است که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، تنظیم جدول ارزش نگهداری می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول مناسب با ارزش غذایی باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب خریدار و فروشنده دارد. بسته بندی باید از تولید غذا در برابر منابع خارجی محافظت کند و از نفوذ رطوبت ، گاز و مواد خارجی جلوگیری کند. اطلاعات مربوط به بسته بندی مهم و گاه مهم است. تاریخ و انقضای محصول ، شرایط نگهداری و گاهی اوقات توصیه های بسته بندی از عوامل مهمی هستند که مصرف کننده باید به آنها توجه کند گاهی اوقات تولید کننده جدول قیمت مصرف کننده را تعیین می کند که مصرف کننده را در مدیریت مواد غذایی راهنمایی می کند. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از آن عوامل مهمی در خرید محصول هستند. هنگام خرید محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و مقدار یا وزن محصول با نیاز شما مطابقت دارد ، زیرا محصولات لبنی تاریخ انقضا دارند و ممکن است قبل از غذا منقضی شوند.

راهنمای خرید شیر |  تعمیر و نگهداری اصفهان

کیفیت:

کیفیت سطحی است که الزامات با توجه به ویژگی های خاص محصول برآورده می شود. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، محصولات غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشند که محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولیدی باید با استاندارد ملی ایران مطابقت داشته باشد. این امر توسط مرکز استاندارد و وزیر بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار مخلوط یا تصفیه شده هستند. این محصولات عاری از باکتری های مضر هستند. با این حال ، عملکرد کارآمد تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و توزیع به مشتری بر کیفیت شیمیایی و بیولوژیکی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرند ، ویتامین ها و مواد معدنی و چربی های آسیب دیده خود را از دست می دهند. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در تأسیسات تأمین باید مطابق توصیه سازنده باشد. می توانید صحت این مورد را در نشانگر یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از کلمه HACCP در بسته استفاده می کنند. این اصطلاح به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از موارد ناخواسته یا در مزارع و دامها تا میز ناهار خوری است. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهی را در برخی از این سطوح دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول تنها در سطوح خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، توصیه می شود اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه شدن مصرف کننده در امان باشید.


دکتر رضا اطمینانانی

تعمیر و نگهداری اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه راهکارهای اساسی تغذیه و تغذیه می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

غذایی برای فکر کردن

خطرات رژیم غذایی و تغذیه ای

مصرف هندوانه و غذای زیاد

خوردن بیش از حد گوشت قرمز مجاز نیست

راههای کنترل گرسنگی



Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *