روش استیک گریل: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه چرب کردن گوشت کامل را بیاموزید؟ چیزهای کمی استیک آبدار و لطیف ، دودی را از بین می برد.

بیشتر دنبالش نروید – ما چند نکته ساده در آشپزی برای آماده سازی بهترین استیک بوداده داریم.

مرحله 1: Beef Cut with Marbling را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بیشتر گوشت گاو کبابی برش خورده باید نرم و نرم باشد ، یعنی چربی سفید موجود در تمام گوشت ها. وقتی گوشت را ذوب می کنید ، چربی ها ذوب می شوند ، بوی گوشت را احساس می کنند در حالی که خوشمزه و نرم است. ”

استیک سبز را روی سنگ مرمر چاشنی بزنید

اگر به رژیم غذایی چربی خود نگاه کنید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody ، می گوید: “آویشن بالا غذای خوشمزه اما نامطبوعی درست می کند.”

برش های گوشت گاو و مرمر کافی برای استیک ترکیبی عبارتند از:

  • استیک نواری (به عنوان مثال نوار نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • آویشن گوشتی برتر
  • مینیون یا فیله نازک
  • دامن یا استیک پهلو

برش استیک شما باید حدود یک اینچ تا یک اینچ باشد تا یک نمودار خوب بدون پختن گوشت در داخل ایجاد شود.

تمایز در استیک های پهلو یا دامن است ، که باید بعد از پخت نازک و در برابر دانه ها بریده شوند تا فیبرهای عضلانی قوی شکسته شوند.

این استیک ها برای تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد به خوبی کار می کنند.

مرحله 2: آماده سازی و زمان استیک

قبل از غذا ، استیک های خود را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا محل خشکی برای چسبیدن ادویه ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای اینکه طعم ها بهتر وارد گوشت شوند ، استیک های خود را با الگوی متقاطع از هر دو طرف قبل از افزودن روبی یا ماریناد علامت گذاری کنید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را به سادگی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا ، یک استید زود هنگام از فروشگاه بردارید. شما می توانید این کار را با ترکیب ترکیبی از موارد زیر انجام دهید:

  • نمک
  • فلفل
  • آرد سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • ایکومین
  • گشنیز

برای استیک های تخته یا دامن جامد ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – اغلب با روغن و اسید تهیه کنید – استفاده کنید تا استیک نرم تر از لاستیک خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما به مدت 30 دقیقه بجوشند تا طعم بیشتری به خود بگیرد.

ماریناد اصلی شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • سبزیجات و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

استیک های قایق خود را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای نزدیک به دمای اتاق ، روی ظرف بمانند.

پخت استیک در هوای سرد به این معنی است که داخل استیک باید بیشتر پخته شود ، که می تواند منجر به بهبود نمای بیرونی شود.

مرحله 4: استیک را روی توری های داغ و تمیز کباب کنید

پختن گوشت روی گریل

اکنون که آماده هستید ، وقت آن است که نحوه سرخ کردن استیک را بیاموزید. شروع با یک کوره تمیز به استیک شما کباب می کند و یادداشت های مختلف زغال اخته را ارائه می دهد.

“روغن را در گریل مسواک بزنید تا به شن و ماسه شما نچسبد. استیک یک گوشت سریع پخت است که به یک کباب داغ و گرم در دمای 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد. “

چقدر استیک باید روی کباب پز کنید؟ در هر طرف چطور؟

سخت است که کمی زمان پخت و پز به استیک بدهید زیرا این بستگی به اندازه ، اندازه و طعم استیک شما دارد.

  • می توانید استیک های خود را در 2-3 دقیقه از گریل بردارید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • یک استیک بزرگتر باید بیشتر بپزد ، اما بهتر است آن را بپزید ، به دنبال کمک مالی باشید و در صورت لزوم آشپزی را ادامه دهید.

آیا هنگام پخت کوفته کباب پز را خاموش می کنید؟

“اگر بخار شما بیش از ¾ اینچ ضخامت دارد ، درب خود را ببندید تا یک اجاق گاز برقی درست شود. اگر یک تخته کوچک یا دامن استیک است ، گریل را باز بگذارید.” استیک ، مک کی کلارک گفت.

با نگاه کردن به پیشنهاد ، می توانید استیک را برش دهید ، اما خود را در معرض از دست دادن آب میوه قرار دهید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست شما است ،” قبل از اینکه فکر کنید گوشت شما تمام شده است و یک یا دو دقیقه بعد ، گوشت خود را بررسی کنید. گوشت خود را در دمای 5 درجه فارنهایت زیر دمای پخت مورد نیاز به کوره برسانید ، سپس آن را بپوشانید. با فویل به مدت 10 دقیقه. گوشت همچنان به استراحت ادامه می دهد. “

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری کمک ها و پختن غذایتان استفاده کنید تا جایی که دوست دارید.

ارائه استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
وسط نادر است دما 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

یک نکته ویژه در مورد چگونگی تملق به استیک پهلو یا دامنمک کی کلارک گفت: “توجه داشته باشید که این قطعات کوچکتر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به هدیه مورد نظر شما نیاز دارد.”

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش ، استیک خود را استراحت دهید

برش ها و سبزیجات خرد شده در یک بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از پخت آن برش دهید ، آب آن بیرون می آید و یک تکه کوچک استیک برای شما باقی می ماند.

در عوض ، چادر خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن باقی بماند.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این به استیک اجازه می دهد تا پخت را تمام کند.

ما توصیه می کنیم دانه ها را برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر می شکند ، استیک خود را کمی بجوید – این مرحله برای برش به اندازه یک استیک صاف ضروری است!

در مورد سایر برش ها ، از استیک لذت ببرید حتی اگر آن را دوست دارید.

به دنبال اطلاعات بیشتر تغذیه هستید؟ به BODNutrition.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *