روش ماهی قزل آلا با 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای نشان دادن قدرت پخت و پز خود با همبرگر ، برات ، و هات داگ وجود دارد ، اما ما به شما توصیه می کنیم که در سال جاری شعله ور شوید و نحوه تزیین ماهی قزل آلا را بیاموزید.

ماهی قزل آلا کبابی چیزهای زیادی برای دوست داشتن دارد.

ماهی قزل آلا ماهی خوراکی است ، به این معنی که نسبت به ماهی سفید نازک در دمای بالاتری نسبت به گریل چسبیده است.

همچنین افزودن طعم به انواع ماهی قزل آلا به طرق مختلف آسان است (ما در یک دقیقه به آن می رسیم).

با هر نوع استایلی که تصمیم می گیرید ، با استفاده از نوع لولا شاتر استفاده شده می توانید ظاهر آن را بیشتر کنید.

در اینجا راهنمای شما در مورد چگونگی تزئین ماهی قزل آلا کاملا مرطوب و پوسته پوسته است.

1. ماهی قزل آلا خوب انتخاب کنید

زنی ماهی قزل آلا سبز را روی تخته برش می برد

اشلی نادر ، RDN ، بنیانگذار Be Well by Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که سعی کنید ماهی قزل آلا را پیدا کنید که در طبیعت صید شده است ، به طور ایده آل در بازار ماهی محلی.

فیلم های قزل آلا وحشی تمایل به چربی کمتری نسبت به ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارند.

اگرچه ماهی قزل آلا در مزرعه دارای امگا 3 بیشتری از ماهی قزل آلا وحشی است ، اما حاوی امگا 6 است که یک چربی سالم است.

تصمیم بگیرید که چگونه آن را بپزید

ماهی قزل آلا سرخ شده بر روی تخته های سرو.

برخی از دستور العمل های ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص فرهنگی در Beachbody ، گفت: اگر می خواهید ماهی قزل آلا خود را روی تخته بپزید ، فراموش نکنید که قبل از قرار دادن تخته روی توری حداقل یک ساعت آن را در آب خیس کنید.

اگر به استفاده از تخته علاقه دارید ، ماهی قزل آلا Calm Plank with Glaze Map را امتحان کنید.

اگر ماهی قزل آلا شما بدون پوست است و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی کوره قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا را پوست بگیرید و رنده کنید

هنگامی که آماده شروع به تهیه ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک ظرفشویی بشویید و قبل از قایقرانی یا چاشنی در جای خشک نگه دارید.

اگر با ماهی قزل آلا روی پوست کار می کنید ، این گامی نیست که می خواهید از آن بگذرید.

او گفت که فایل ها باید کاملاً خشک شوند تا یک پوست خشک خوب به دست آید.

4. گریل خود را تمیز کنید

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا ، حتی اگر از بسته های فویل استفاده می کنید ، گریل خود را کوتاه کنید.

بهتر است کار را از قبل انجام دهید تا اینکه پوست ماهی قزل آلا را از دست بدهید یا با یک بسته فویل بجنگید زیرا به کوره چسبیده است.

5. ماهی قزل آلا خود را بچشید

اگر می خواهید ماریناد را تهیه کنید ، باید زمان آماده سازی را اضافه کنید.

نادر توصیه می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کنید و قبل از سرخ شدن چند ساعت در یخچال نگه دارید.

ماریناد مورد علاقه او آمینو نارگیل (سس سویا بدون گلوتن) را با عسل ترکیب می کند تا با طعم آمینوها مطابقت داشته باشد.

مک کی کلارک گفت ، اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و روغن بپاشید ، سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از بو دادن در دمای اتاق استراحت کند.

این آماده سازی به پخت یکنواخت ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. با روغن خود تصفیه کنید

شما باید کباب پز را بین 450-500 درجه فارنهایت ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

اگر با ذغال سنگ کار می کنید ، اجازه دهید گریل حدود 20 دقیقه قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا آماده شود.

تهیه روغن با روغن خطر چسبیدن به ماهی را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا خود را کباب کنید

سرانجام ، اینجاست که جادو اتفاق می افتد. مک کی کلارک می گوید ، اگر از فیله ماهی قزل آلا روی پوست استفاده می کنید ، نیازی به پریدن نیست.

برای دستیابی به بهترین نتیجه ، شما باید گلدیلک را به جای رستوران خود انتخاب کنید.

او توصیه می کند: “مکانی را در کوره با فاصله یکسان از مکان بسیار گرم و خنک ذغال سنگ انتخاب کنید.”

شما باید پوست و پوست را بپیچید ، اما این بدان معناست که شما فرصتی دارید که ماریناد خوشمزه را از هر دو طرف بکشید.

(ما عاشق مرکبات و ادویه در دستور تهیه ماریناد قزل آلا و نارنج کبابی هستیم.)

زمان پخت بستگی به اندازه فیله های شما دارد ، اما نیازی به محاسبه زمان ندارید.

نادر توضیح می دهد تا زمانی که فایل با چنگال اجرا نشود می توانید آن را بپزید.

8. به ماهی قزل آلا خود استراحت دهید

ماهی قزل آلا و سبزیجات سرخ شده در یک کاسه

با این وجود که ماهی پخته خود را دوست دارید ، مک کی کلارک توصیه می کند که بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.

ساخت چادر به اطمینان از شانس استراحت گوشت کمک می کند و همچنین از عرضه آن اطمینان حاصل می کند.

هنگامی که به نقطه ای رسید که از آن راضی هستید ، می توانید طعم را اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “آیا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سس و زنجبیل تازه” استفاده کند ، درست قبل از سرو کردن.

آیا به دنبال برخی نکات تخصصی آشپزی و اطلاعات تغذیه ای هستید؟

به BODNutrition.com سر بزنید و نحوه تغذیه سالم را برای مدت طولانی با کمک دو برنامه غذایی ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *