سوالات در مورد خیساندن / جوانه زدن دانه ها و تغذیه آرد: تغذیه


سرم پر از ناسازگاری اطلاعات است تا جایی که بیان همه اینها در کلمات دشوار است.

من آموخته ام که مزیت اصلی خیساندن / رشد دانه ها کاهش مواد مغذی (فیتات) است ، که به مواد مغذی و مواد معدنی (مانند آهن / روی / منیزیم) که برای بدن مضر است متصل شده است. آنها را به درستی مصرف کنید. به

به هر حال ، شخصی به من اشاره کرد که این موضوع نگران کننده نیست ، زیرا با گذشت زمان عفونت های روده ای با تعداد فیتات های مصرفی مطابقت دارد و مشکل قدیمی پایان یافته است. وی همچنین خاطرنشان کرد: از آنجا که غذاهای غنی از پروتئین دارای فیبر هستند که باعث رشد عوامل بیماری زای روده می شود ، جذب مواد مغذی را افزایش می دهند و غذاهای غنی از آهن را با ویتامین C (که به عنوان انواع مغذی گفته می شود) مصرف می کنند. در کل. وی در پایان با ذکر این نکته که رژیم غذایی پرچرب باعث افزایش مصرف الکل می شود ، اما از یکی از این ادعاها سود نمی برد.

من همچنین دریافتم که 80٪ پروتئین موجود در آرد در مدت 3 روز اکسید می شود. در خمیر زانو می زند و می گذارد تا منجمد شود

متأسفانه کدام یک درست است؟

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *