طرز تهیه برشک پلو با مرغ رستورانی و نذری


طرز تهیه برشک پلو با مرغ رستورانی و نذری

در این مطلب طرز تهیه زرشک پلو و نذری را به شما آموزش می دهیم.


به گزارش ایلنا، طعم تمشک مرغ پلو مجلسی یکی است غذای رستوران و سپس غذای نذری محرم همیشه زیر دندانتان است؟ در بسیاری از شهرها، زرشک در شب جشن، پودینگ برنج با مرغ یا ریش ریش درست می کند که محبوب ترین غذای لیست است. غذای ایرانی است طرز تهیه برشک پیلو با مرغ در رستوران لیست شام یا ظرف مرغ برای لیست ناهار که در این مشکل خواندن.


طرز تهیه مرغ پلو برشک از رستوران و نذری

طرز تهیه مرغ پلو برشک از رستوران و نذری

زمان آماده سازی مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۹۰ دقیقه

کالری ۱۰۰ گرم زرشک پلو مرغ: ۲۳۰

مواد لازم برای تهیه برشک پلو نذری

  • مرغ: ۸ ران یا سینه به اندازه دلخواه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • زعفران تخمیر شده غلیظ: ۵ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • زرشک: به اندازه دلخواه
  • شکر: هر چقدر که دوست دارید
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق
  • برنج: ۵ فنجان (فنجان فرانسوی)

*این مقدار مواد برای تهیه پلو مرغ برشک رستوران بوده و برای ۶ نفر سرو می شود. برای افراد بیشتر، بسته به تعداد افراد، نسبت مواد را به همین ترتیب ضرب کنید.

مراحل طرز تهیه زرشک پلو ساده

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی به روش نذری


زرشک پلو مرغ یک غذای ساده و در عین حال پذیرایی در بین ایرانیان است، بنابراین هنگام پخت باید اصول و فنون خاصی را رعایت کرد. البته این کارها چندان سخت نیست. اگر تا به حال در یک رستوران خاص یا در مراسم مذهبی پالاوی زرشک خورده اید و می خواهید بدانید که سرآشپزهای معروف رستوران چگونه زرشک پالائو را تهیه می کنند، می توانید این روش را برای تهیه پالائو به سبک رستورانی در خانه دنبال کنید.


مرحله اول: فضله مرغ را بو کنید


برای تهیه زرشک پلو مرغ ابتدا مرغ را بو کنید. نحوه بوییدن مدفوع مرغ آیا می دانید یکی از راه ها این است که مرغ را از شب قبل با پیاز خرد شده، سیر، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزه دار کرده و در زیپ قفل یا ظرف بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید و روی ظرف را سلفون بپوشانید. .


مرحله دوم: مرغ را با پیاز، ادویه و رب گوجه فرنگی سرخ کنید


اگر می خواهید زرشک مرغ پلو خانگی به سبک رستورانی درست کنید، ابتدا پیاز را رنده کنید و تفت دهید تا پیاز رنگ پریده و کاراملی شود. زعفران آب شده را روی تکه های مرغ مزه دار شده بریزید.


مرغ را جداگانه در کره سرخ کنید. ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب پیدا کند. در مرحله بعد دو پیمانه آب و تکه های مرغ سرخ شده با کره را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و نمک و سس مرغ را به دلخواه اندازه کنید و درب آن را ببندید و تکه های مرغ را کاملا در این سس بپزید.


مرحله ۳: چاشنی ها را اضافه کنید و برشک پیلو را سرو کنید


در صورت تمایل پس از پخت کامل مرغ و غلیظ شدن سس، کمی آب روی مرغ و سس بریزید. تمشک پلو و پلو مثل همیشه است برنج خشک درست کن و بخور ته دیگ شاه توت پلو بهتر است از تکه های نان استفاده کنید. رستوران مرغ پلو زرشک با سس باقیمانده در بشقاب جداگانه. برنج زعفرانی و در صورت تمایل با زرشک تفت داده شده و خلال پسته سرو کنید.


طرز تهیه زرشک مرغ پلو رستورانی و نذری


هنر و تکنیک برشک پلو با مرغ به سبک رستورانی + طرز تهیه تهچینی


*یک روش دیگر برای پخت برشک پلو نذری این است: مرغ را با پیاز فراوان و زعفران بجوشانید. در تابه ای روغن بریزید، کمی زردچوبه، ادویه و دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله بعد سس مرغ و دو قاشق غذا را آماده کنید رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی خمیر به دست آید. آب مرغ را روی سس گوجه فرنگی بریزید و چند دقیقه بجوشانید. حالا تکه های مرغ را به سس اضافه کنید یا مقداری از مرغ را به ظرف مورد نظر خود اضافه کنید.


* طرز تهیه زرشک پلو دقیقاً برای دو نفر یا ۱۰ نفر یا ۳۰ نفر یا ۱۰۰ نفر یا حتی بیشتر یکسان است.


* زرشک پلو با مرغ و هویج هم طرفدار دارد. در نیمه پخت مرغ، چند عدد هویج به آب اضافه کنید، سپس هویج را با مرغ تفت دهید.


*بعضی ها دوست دارند زرشک پلو را با مرغ یا مخلوطی شبیه به این دستور درست کنند. مرغ را پس از پخت به قطعات دلخواه برش می دهیم و با سس سرخ می کنیم و با برنج یا مخلوط سرو می کنیم.


* برای داشتن مرغ زرشک پلو خانگی و رستورانی خوشمزه باید از زرشک تازه و زیبا استفاده کنید.


طرز تهیه و طرز تهیه مرغ رستورانی و پلو برشک با نذری


* طرز تهیه زرشک پلو به این صورت است که در تابه ای کمی کره بریزید، وقتی کره آب شد، زرشک را اضافه کنید. کمی تفت دهید سپس شکر را اضافه کنید. به محض اینکه شکر را داخل گلوله ها ریختید، قبل از حل شدن و کاراملی شدن شکر، با باربیکیو سریع هم بزنید و از روی حرارت بردارید.


برشک پلو با تابه ته چینی


* زرشک پلو با مرغ را هم می توانید در رستوران با قابلمه تهچینی درست کنید. برای این کار باید برنج را به شکل ترب و بدون مرغ درست کنید. برشک پیلو نیز به این شکل تزیین شده است.


* برای تهیه این قابلمه تاچینی، سه تا چهار قاشق غذاخوری ماست غلیظ شده را با دو قاشق برنج، کمی زعفران غلیظ (به اندازه ای زعفران که مواد کاملا رنگ شوند) مخلوط کرده و ته آن روغن بریزید. برنج مخلوط شده را در قابلمه بریزید و برنج را ته آن بریزید و در قابلمه را بریزید.


سپس بقیه برنج خشک شده را روی مواد بریزید و بگذارید خیس بخورد. هنگام سرو برنج را به دمای دلخواه کشیده و کاسه را در سینی برگردانید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.


چند راز خوشمزه زرشک پلو با مرغ ماچلیسی


چند راز خوشمزه زرشک پلو با مرغ ماچلیسی


* هنگام تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی، ابتدا مرغ را از شب قبل با پیاز خلال شده، لیموی تازه خلال شده، سیر چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زعفران مزه دار کرده و داخل یا بیرون بریزید. ظرف بسته همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و روی ظرف را سلفون بپوشانید.


* پوست مرغ را جدا نکنید. با این کار طعم مرغ بهتر می شود.


* مهم ترین راز خوشمزه شدن مرغ مجلسی زرشک پیلو این است که مرغ را قبل از پخت در کره تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.


* برای تهیه مرغ لذیذ برای میهمانی، اگر مرغ را تا به حال با ادویه ها خوابانده و به آن استراحت نداده اید، وقتی می خواهید کباب کنید، سیر را به همراه پیاز اضافه کنید. سیر خرد شده را می توان به عنوان حبه در برشک پیلو با مرغ استفاده کرد.


* بعد از اینکه مرغ کمی طلایی شد و در تابه تغییر رنگ داد، ۲ یا ۳ پیاز را شسته و پوست بگیرید و به همان صورت سالم روی مرغ یا قسمت هایی از آن قرار دهید. سپس به آب در حال جوش اضافه کنید.


هنر و تکنیک تهیه شاه توت پلو


اسرار مرغ خوشمزه بهترین مواد برای از بین بردن بوی مدفوع مرغ چیست؟


راز مرغ خوشمزه بهترین ماده برای از بین بردن بوی بد فضولات مرغ چیست؟


*یکی از رازهای یک زرشک پلو خوشمزه این است که از تکه های فلفل دلمه ای و هویج هم استفاده می شود که در جلب عطر آب مرغ بسیار موثر است. در این صورت بهتر است آنها را با مرغ سرخ کنید. آنها نیازی به سرخ کردن ندارند. این راز مرغ خوشمزه را فراموش نکنید. چند چوب یا پودر دارچین می تواند در از بین بردن بوی مرغ موثر باشد.


* یادتان باشد فلفل دلمه ای طعم تلخی دارد و نباید زیاد سرخ شود.


* برای طعم بیشتر، کمی آب پرتقال به سس زرشک روی بیسکویت مرغ اضافه کنید. افزودن این ادویه ها در تهیه چلو مرغ ساده بسیار موثر خواهد بود. طرز تهیه مرغ نارنجی نیز یک راه عالی برای تهیه مرغ خوشمزه است.


*برای رنگ قرمز سس زرشک با مرغ، رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن آب جوش در روغن سرخ می کنند تا طعم خام آن گرفته شود و رب گوجه فرنگی تغییر رنگ دهد. البته می توانید رب گوجه فرنگی را از دستور زرشک پلو با مرغ حذف کنید.


طرز تهیه زرشک رستورانی برای زرشک پلو با مرغ


نکات و روش های تهیه زرشک رستورانی با زرشک پلو مرغ


* در طرز تهیه زرشک رستورانی باید پس از حل شدن دانه های شکر، شعله را خاموش کرد تا زرشک تغییر رنگ ندهد و براق نشود. در این صورت زرشک به غذا رنگ نمی دهد. در عین حال حتما از زرشک تازه استفاده کنید.


*یک روش دیگر برای تهیه بربری این است که کره را در تابه گرم کنید، قبل از اینکه زعفران رنگ پریده و کاملا آب شود، زعفران را به همراه شکر در تابه بریزید و کمی حرارت دهید. ۱/۲ فنجان (۱/۴ فنجان فرانسوی) آب به آن اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه حرارت دهید.


*یادتان باشد زعفران را برای مدت طولانی گرم نکنید زیرا حرارت زیاد باعث کاهش طعم و عطر زعفران می شود.


*زعفران را کاملا در هاون چرخ کنید تا عطر زعفران کاملاً به غذا منتقل شود. با این کار رنگ زعفران به خوبی باز می گردد.


نکات تکمیلی برای تهیه و سرو زرشک پلو با مرغ


نکات تکمیلی برای تهیه و سرو زرشک پلو با مرغ


*یکی از روش های پخت برشک پلو با مرغ در رستوران این است که تکه های مرغ را با پیاز و زعفران زیاد بجوشانید. در تابه ای روغن بریزید و کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و دو حبه سیر خرد شده یا ریز خرد شده اضافه کنید و تفت دهید.


* هنگام تهیه سس مرغ به روش فوق به مقدار لازم رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا طعم خامی رب پیدا کند. آب مرغ را روی سس گوجه فرنگی بریزید و بگذارید بجوشد. سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید یا مقداری از مرغ را به ظرف مورد نظر خود اضافه کنید. از این رو مرغ خاخام شما خواهید بود


*فراموش نکنید سس مرغ باید غلیظ باشد و بهتر است در ظرفی جداگانه در کنار مرغ پلو بربری سرو شود.


* در ۱۰ دقیقه آخر پخت مرغ، آب لیمو یا شاهی را به سس اضافه کنید. برای تهیه زرشک پلو نیز می توان از آلو ترش استفاده کرد.


زرشک پلو با مرغ



*یکی از رازهای درست کردن زرشک پلو خوشمزه با مرغ مجلسی پخت کامل مرغ است. در واقع راز خوشمزه بودن برشک پیلو: بهتر است مرغ را ۱.۵ تا ۲ ساعت بپزید تا مطمئن شوید که خوب پخته و کاملاً پخته شده است. هرچه بیشتر بپزید سس سس بیشتر و مرغ لطیف تر می شود. از طرفی طعم همه مواد یکسان خواهد بود.


*برای پختن زرشک پلو با مرغ به روش مونتاژی، تمام برنج را نپزید. برنج زعفرانی را از برنج ساده جدا کرده و برای تزیین زعفران اضافه کنید. اضافه کردن طعم زعفران دم کرده در آب یا سس مرغ، طعم مرغ را کاملا تغییر می دهد.


* اگر می خواهید روی زرشک پلو با مرغ معمولی یا مونتاژی خلال بادام یا پسته بریزید، آنها را در روغن سرخ نکنید، زیرا طعم و رنگ آن تغییر می کند.


*چاپ کوفته ها در ظرف های کوچک و دادن یک قالب با مرغ به هر مهمان زیبایی پیراشکی تمشک با مرغ را بسیار افزایش می دهد. در این صورت ظرف را هر طور که دوست دارید بردارید. می دانید که غذاهای لذیذ برای ایرانی ها بسیار مهم و دلپذیر است.


منبع: مجله کوروش


انتهای پیام/