طرز تهیه بستنی در بهشت ​​گیلاس با ۴ روش


طرز تهیه بستنی در بهشت ​​گیلاس با ۴ روش

Cherry Paradise Ice یکی از آن نوشیدنی های خنک تابستانی است که می تواند بدن شما را از درون خنک کند و کم آبی بدن را جبران کند.


به گزارش ایلانا، بستنی های بهشت ​​آلبالو یکی از خوشمزه ترین بستنی هاست انواع نوشیدنی های خنک تابستانی می تواند بدن شما را از درون خنک کند و کم آبی بدن را جبران کند. روش درست کردن آیسینگ در بهشت ​​گیلاس بیشتر از گیلاس تازه علاوه بر آب گیلاس تازه استفاده می شود شربت آلبالو. اما چگونه می توان در بهشت ​​گیلاس بستنی درست کرد؟ آیا می دانید از چه موادی برای تهیه بستنی آب آلبالو در بهشت ​​گیلاس استفاده می شود؟ در این مقاله می توانید طرز تهیه یخ بهشت ​​گیلاس را به چند روش یاد بگیرید.


طرز تهیه بستنی گیلاس تازه در بهشت ​​گیلاس

طرز تهیه بستنی گیلاس تازه در بهشت ​​گیلاس

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای آیسینگ در بهشت ​​گیلاس

  • آلبالو: ۱ کیلوگرم

  • شکر: ۲۰۰ گرم

  • آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

مراحل طرز تهیه آیسینگ در بهشت ​​گیلاس

مراحل طرز تهیه آیسینگ در بهشت ​​گیلاس

در گرمای تابستان هیچی فراپه سلیقه ها نمی توانند احساس خوبی به شما بدهند. یخ بهشت ​​گیلاس با رنگ قرمز جذاب و طعم شیرین خود تشنگی شما را برطرف می کند و ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را در اختیار شما قرار می دهد. از ادامه مطلب می توانید با مراحل ساخت یخ در بهشت ​​گیلاس آشنا شوید.

مرحله اول؛ تهیه گیلاس

اولین قدم برای تهیه یخ آلبالو شستن گیلاس است، سپس از یک سیخ چوبی یا نی پلاستیکی برای جدا کردن هسته های گیلاس استفاده کنید. برای جدا کردن هسته گیلاس می توانید از هر روشی استفاده کنید.


مرحله دوم؛ آلبالو، شکر و لیموترش را روی اجاق بگذارید


در این مرحله از طرز تهیه یخ بهشتی گیلاس، باید آلبالوها را در یک شیشه بریزید. شکر و آبلیموی تازه را اضافه کنید. سپس تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر به آرامی در آب آلبالو حل شود.


سطح سوم؛ بستنی را بهشت ​​کنید


در این مرحله باید به صورت دوره ای ترکیب یخ بهشت ​​را روی گاز هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. پس از مخلوط شدن مواد، حرارت را تا آخرین حد کم کنید و آلبالوها را ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید. سپس شعله گاز خاموش می شود و مواد یخ در آسمان خنک می شوند.


مرحله چهارم؛ مواد را از فیلتر عبور دهید


در این مرحله باید یک فیلتر در مخزن قرار دهید. حالا مواد یخ داخل بهشت ​​را در صافی بریزید و با پشت قاشق خوب مخلوط را فشار دهید تا آلبالوها کاملا ببندند و از صافی رد کنید.


مرحله پنجم؛ مواد یخ در بهشت ​​را داخل فریزر بریزید


بعد از اینکه مواد یخ گیلاس را از صافی رد کردید، آنها را در ظرف کم عمق درب دار قرار دهید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بهشت ​​کاملا یخ بزند.


مرحله ششم؛ در بهشت ​​گیلاس روی یخ سرو می شود


بعد از ۳-۴ ساعت که مواد یخ کاملاً در آسمان یخ زدند، آن را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو بهشتی با یخ می توانید آن را با قاشق سوهان کرده و در لیوان دلخواهتان بریزید. برای تزیین یخ های بهشتی گیلاس می توانید از برگ نعناع تازه یا برش های لیموترش و گیلاس استفاده کنید.


طرز تهیه بستنی گیلاس بهشتی با آب آلبالو


طرز تهیه بستنی گیلاس بهشتی با آب آلبالو


زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه


مواد لازم برای یخ آب گیلاس بهشت ​​گیلاس




مراحل درست کردن آب گیلاس در خیابان گیلاس بهشت


طرز تهیه بستنی گیلاس بهشتی با آب آلبالو


اگر روش ساده تری را برای تهیه یخ خیابانی در بهشت ​​گیلاس ترجیح می دهید، می توانید از آب گیلاس به جای گیلاس برای تهیه یخ در بهشت ​​استفاده کنید. برای این کار می توانید آب آلبالو را به شکل دلخواه تهیه کنید و با آن یخ بهشتی درست کنید. در ادامه مراحل تهیه بستنی گیلاس بهشتی با آب آلبالو آورده شده است.


مرحله اول؛ ترکیب یخ در حال جوش در آسمان


اولین مرحله برای تهیه بستنی گیلاس بهشتی این است که شکر، آب آلبالو و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب آلبالو حرارت را کم کرده و شکر کاملا در آب آلبالو حل می شود.


مرحله دوم؛ یخ را در بهشت ​​در فریزر قرار دهید


در بهشت ​​گیلاس سنتی، پس از تهیه مواد یخ، آن را در قالب فلزی با قطر کم ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر قرار می دهند تا کاملا یخ زده و سفت شود. بعد از ۴ ساعت قالب را از فریزر خارج کرده و یخ را در بهشت ​​مخلوط کرده و دوباره در فریزر قرار دهید.


سطح سوم؛ با یخ در بهشت ​​سرو می شود


بعد از حدود ۱ ساعت بستنی در بهشت، آلبالوهای خوشمزه شما آماده است. حالا می توانید آن را با قاشق یا قاشق استفاده کنید بستنی آن را در ظرف دلخواهتان بتراشید و با آلبالو تازه تزیین کنید و لذت ببرید.


طرز تهیه آیسینگ در بهشت ​​گیلاس با شربت


طرز تهیه آیسینگ در بهشت ​​گیلاس با شربت


زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه


مواد لازم برای تهیه یخ گیلاس شربتی


  • شربت آلبالو: ۲ قاشق غذاخوری

  • شکر (اختیاری): به مقدار لازم

  • شربت تخم مرغ: ۱ قاشق غذاخوری


مراحل طرز تهیه بستنی برای آلبالوهای بی میوه در بهشت


مراحل طرز تهیه بستنی برای آلبالوهای بی میوه در بهشت


اگر به گیلاس تازه دسترسی ندارید، می توانید از شربت آلبالو آماده یا حتی شربت آلبالو خانگی که از قبل تهیه شده است استفاده کنید تا یک بستنی بهشتی گیلاس خوشمزه و خنک درست کنید. در ادامه مراحل درست کردن آیسینگ بهشتی بدون میوه شربتی آورده شده است.


مرحله اول؛ شربت آلبالو را تهیه کنید


اولین قدم در طرز تهیه بستنی آلبالو، تهیه شربت آلبالو است. برای این کار شربت را در یک لیوان آب بریزید و خوب هم بزنید تا ذرات شربت در آب حل شود.


مرحله دوم؛ تهیه شربت تخم مرغ


برای درست کردن تخم‌مرغ‌های شربتی، ابتدا آن‌ها را در آبکش ریخته، زیر آب می‌ریزیم و در ظرفی می‌ریزیم. آب جوش را به تخم‌مرغ‌های شربت اضافه کنید و دانه‌های شربت را در آب در حال جوش باز کنید.


سطح سوم؛ شربت را در فریزر قرار دهید


در این مرحله از طرز تهیه بستنی آلبالو و شربت تخم مرغ، باید تخم‌مرغ‌های شربت را با شربت آلبالو ترکیب کنید. سپس این شربت را در ظرف کوچکی بریزید و چند ساعت در فریزر قرار دهید.


مرحله چهارم؛ در بهشت ​​گیلاس روی یخ سرو می شود


بعد از چند ساعت یخ را در آسمان هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. در انتها از فریزر خارج کرده و هم بزنید و در ظرف مورد نظر میل کنید.


نکته: از پودر شربت گیلاس برای تهیه یخ Cherry Heaven نیز می توان استفاده کرد.


نحوه درست کردن آیسینگ نشاسته ای در بهشت ​​گیلاس


برای تهیه یخ نشاسته گیلاس، ۱/۲ فنجان نشاسته فرانسوی را با ۱/۵ فنجان آب و ۲ فنجان آب آلبالو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا مخلوط غلیظ شود. در آخر هم مانند روش های قبلی این مخلوط را در فریزر گذاشته و با قاشق آن را بتراشید و در ظرف دلخواه میل کنید.


نکات و ترفندهایی در مورد نحوه درست کردن آیسینگ در بهشت ​​گیلاس


نکات و ترفندهایی در مورد نحوه درست کردن آیسینگ در بهشت ​​گیلاس


* می توان از گلاب برای طعم دادن به یخ در بهشت ​​گیلاس استفاده کرد.


*رنده پوست لیمو بوی بهشت ​​یخی خانگی شما را شگفت انگیز می کند.


*افزودن آبلیمو به یخ بهشتی گیلاس اختیاری است، اما به یخ بهشتی شما طعم می بخشد.


* بعد از مخلوط کردن مایه کیک در بهشت، هم زدن آن یکی از مهم ترین مراحل ساخت آیسینگ خانگی در بهشت ​​است که سفت نمی شود و به دسر شما بافت نرم و یخی می دهد.


منبع: مجله کوروش


انتهای پیام/