طرز تهیه کباب پز ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خود ایجاد کنید. یاد بگیرید که به جای استفاده از مدل گاز قدیمی خود ، یک کوره ذغال سنگ را مدیریت کنید.

در حالی که چیزهای زیادی در مورد یادگیری صحیح کباب ذغال وجود دارد ، اما برای اینکه بتوانید با خیال راحت شروع به کار کنید ، مواردی وجود دارد.

نکات و مزایای استفاده از کوره ذغال سنگ ، نحوه پخت همه چیز از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و اشتباهات رایجی که می توانید از آنها اجتناب کنید را بیاموزید و بیاموزید.

حتماً این راهنما را با نکات ما ترکیب کنید تا در آشپزی تابستانی کمک کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام داده اید.

1. از سیستم دودکش برای روشن کردن آن استفاده کنید

مردی از دودکش برای روشن کردن زغال سنگ استفاده می کند

این راهی برای روشن کردن یک کوره است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ ، به دلیل آسان بودن آن انتخاب می کند.

شما باید یک استارتر دودکش را انتخاب کنید ، سپس فقط چند قدم از کوره فاصله بگیرید تا روشن شود:

  • شروع کار خود را در دودکش با ذغال های مورد علاقه خود انجام دهید.
  • کاغذ را زیر دودکش زیر گریل قرار دهید.
  • کاغذ را سبک کنید.

و همینطور است. گرمای کاغذ بالا می رود و زغال سنگ را تا انتها روشن می کند.

هاس توصیه می کند 10 تا 15 دقیقه به ذغال زمان دهید تا کاملاً بسوزد.

بنابراین ، هنگامی که آنها سفید شدند ، شما آماده هستید که ذغال های خود را روی کوره بریزید.

2. گریل خود را سریع گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر وقت بگذارید. اینجاست که نحوه کارکردن پنجره ها را یاد می گیرید.

Jeanette Kimszal ، RDN ، از Radiant Root توضیح می دهد: “وقتی هوا پیدا می شود ، آتش داغ تر می شود.” حتماً مغازه هایی را در ناهار خوری باز کنید تا هوا از آتش جلوگیری شود. ”

هاس می افزاید: “اکثر کوره های زغال سنگ دارای هوا کم و هواکش بالا هستند.”

او توضیح می دهد که قسمت پایینی هوایی است که جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین “وقتی می خواهم گریل من سریع گرم شود ، هوای پایینی او کاملاً باز و قسمت بالایی آن باز است.”

3. دما را ثابت نگه دارید

شما می خواهید گرما ثابت در بهترین اثرات مرطوب کننده باشد ، و این حتی در سفرهای شما کاهش می یابد.

هاس گفت: “هنگامی که به دمای مورد نیاز رسیدم ، اندام تحتانی خود را کمی می بندم ، بنابراین زمان پخت من همیشه ثابت است.”

4- از چیزها آگاه باشید

هاس توضیح می دهد: “هوا و گرمای بیرون همچنین دمای ذغال سنگ شما را کاهش می دهد که می تواند طول عمر آشپز را بیشتر کند.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، 30 دقیقه اضافی در برنامه آشپزی خود برنامه ریزی می کنم.”

5. از دو محفظه آشپزی استفاده کنید

این سخت به نظر می رسد ، اما فوراً آن را درک خواهید کرد: هاس می گوید ذغال های روشن شده خود را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف گریل داغ باشد در حالی که طرف دیگر آن روی حرارت کم باشد”.

کیمزال می گوید: “فست فود باید بلافاصله روی ذغال سنگ قرار گیرد.” این می تواند شامل گوشت خوک یا استیک طرفدار سویا زنجبیل ما باشد.

او می افزاید: “پخت طولانی مدت غذا را می توان در کنار ذغال سنگ قرار داد تا حرارت غیرمستقیم دریافت کند.” این دستور غذا را با سالاد رومینا و گردو کبابی ما امتحان کنید.

اشتباهاتی که باید در تمیز کردن زغال سنگ اجتناب شود

بسته شدن برگر ، سایر مواد غذایی در معدن زغال سنگ

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. اطمینان حاصل کنید که از آنها با تجربه روانکاری بهتر محافظت می کنید.

6. این درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “برای افزودن غذای خود یا تماشای حرکات سرآشپز ، درپوش را باز کنید.” اگر مدام آن را بلند کنید ، “هنگامی که درب کوره را باز می کنید ، گرمای زیادی را از دست می دهید و زمان زیادی طول می کشد تا گریل خود را روی حرارت قرار دهید.”

7. سرعت سیستم

به یاد داشته باشید ، برای کوره ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتایج خوب خواهد بود!

اگر قبلاً چندین بار درپوش را برداشته اید ، ادامه دهید و چند دقیقه دیگر به زمان پخت خود اضافه کنید.

8. رشد زغال سنگ

هاس می گوید به راحتی می توانید از آیات برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای ذغال سنگ خود استفاده کنید – به شرط آنکه زغال سنگ کافی داشته باشید.

اینکه شما به مسیر کم و کند نگاه کنید به این معنا نیست که می توانید از زغال سنگ کمتری استفاده کنید.

9. خاکستر قدیمی را روی کوره خود بگذارید

قبل از روشن کردن ذغال سنگ برقی یا توده های جدید ، می خواهید خاکستر قدیمی را تمیز کنید. کیمزال توضیح می دهد که “ممکن است خاکستر زیادی در یک رستوران وجود داشته باشد تا ذغال ها روشن شوند”.

Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *