محصول تراریخته و تغذیه دکتر رضا اطمینانانی


محصولات تراریخته و تغذیه

در جهان امروز ، امنیت غذایی برای یک جامعه رو به رشد حیاتی است. این مشکل در کشورهای توسعه یافته نیست. زیرا تقریباً همه به غذا و مراقبت های بهداشتی کافی دسترسی دارند. اما در کشورهای در حال توسعه و در حال توسعه ، 70 درصد درآمد همیشه صرف غذا می شود که برای همه مواد مغذی کافی نیست.

در کشورهای در حال توسعه ، مشکل گرسنگی پنهان برای کودکان و مادران وجود دارد. این زمانی اتفاق می افتد که غذایی که می خورید به خوبی تغذیه نشده باشد. به عنوان مثال ، کمبود آهن در کودکان رشد جسمانی و توانایی یادگیری آنها را در مدرسه مختل می کند و توانایی آنها را برای انجام فعالیت های بدنی در بزرگسالان کاهش می دهد. غذاهای اصلی در این کشورها از نظر مواد معدنی و ویتامین فقیر هستند و هزینه پرورش غذاهایی مانند گوشت ، ماهی و سبزیجات زیاد است.

از سوی دیگر ، تولید غذا نیاز به زمین کشاورزی دارد. در حالی که میزان زمین های کشاورزی محدود است. در چنین حالتی ، ظهور بیوتکنولوژی و تولید تراریخته و تبدیل مواد مغذی یا محصولات اصلاح شده ژنتیکی ، روشی م effectiveثر و کارآمد برای تولید محصولات کشاورزی است. با توجه به افزایش تقاضا برای غذا و زمین کشاورزی ، انواع پرمحصول و پرمحصول مورد نیاز است. مهندسی ژنتیک پیشرفت جدیدی است که شما را قادر به شناسایی ، انتخاب ، کپی و درج ژن ها در سایر گیاهان کرده است. ژنتیک هر روز با تغییرات بیولوژیکی تغییر می کند و گونه های جدیدی برای زیست شناسی ایجاد می شود. اصلاح ژنتیکی امکان انتقال ژنتیکی بین گونه ها را فراهم می کند.

فن آوری

بیوتکنولوژی قیمت مواد غذایی را کاهش می دهد و مواد غذایی را سالم تر می کند ، روشی جدید و قدرتمند برای بهبود محصولات و تولید محصولات ، کاهش مصرف سموم دفع آفات ، حفظ سلامت کشاورزان و کاهش هزینه های کشاورزی و در نهایت تغییر انتقال ژنتیکی. فراهمی زیستی آنها برای رژیم غذایی

یکی دیگر از مزایای این علم افزایش تعداد ویتامین ها و مواد معدنی و کاهش ترکیبات حساسیت زای طبیعی در غذا است. بهبود تغذیه و در دسترس بودن ویتامین ها و مواد مغذی از جمله غذاهای اصلی بیولوژیکی است و توصیه در کشورهای در حال توسعه راهی برای کاهش سوء تغذیه است.

سه برنامه مهم در این زمینه وجود دارد:

1- کاهش تعداد مواد حساسیت زای غذایی که می تواند در جذب و جذب مواد مغذی و ویتامین ها اختلال ایجاد کند.

2- افزایش میزان مواد مغذی و موادی که باعث جذب و جذب مواد معدنی و ویتامین ها می شود.

3- میزان مواد معدنی و ویتامین ها را افزایش دهید.

کاهش ترکیبات ضد تغذیه: راهکارهایی برای کاهش ترکیبات ضد مغذی مانند فیتیک اسید که آهن را به گندم متصل می کند و از جذب آن جلوگیری می کند. فیتین منبع اصلی فسفر در اکثر دانه ها و دانه ها است و یک ترکیب مهم برای جوانه زنی و رشد دانه است. به همین دلیل ، حذف این ترکیب از دانه ها امکان پذیر نیست. به همین دلیل است که دانشمندان با جهش های ژنتیکی میزان فسفر را در دانه ها افزایش می دهند و اسید فیتیک را کاهش می دهند ، در نتیجه اسید فیتیک را کاهش می دهند و بنابراین جذب مواد معدنی را بدون آسیب رساندن به فیزیولوژی گیاه افزایش می دهند.

ترکیباتی را افزایش دهید که مکمل مواد مغذی را بهبود می بخشد:

اسیدهای آمینه مانند سیستئین جذب آهن و روی را افزایش می دهند. با این حال ، تعداد آنها در غذاهای اساسی مانند غلات کمتر از گروه گوشت است و افزایش جزئی آنها باعث بهبود جذب این مواد معدنی می شود. از آنجا که اینها اجزای اصلی یک گیاه هستند ، افزایش جزئی حجم آنها بر فیزیولوژی این گیاهان تأثیر نمی گذارد. با ژنتیک ، علاوه بر افزایش میزان آمینو اسیدها و پروتئین ها ، می توان جذب مواد معدنی مانند آهن و روی را نیز افزایش داد. در این راستا تحقیقات زیادی برای افزایش ریز مغذی های برنج در این محصول انجام شده است که برای بسیاری از مردم کشورهای در حال توسعه در اولویت است.

یکی از این موارد افزایش آهن در برنج است. فریتین پروتئینی است که آهن را در گیاهان ، حیوانات و باکتری ها ذخیره می کند. جنس فریتین در محصولاتی مانند سویا ، نخود و ذرت ردیابی و اثبات شده است. فریتین در درمان کم خونی مثر است. از سوی دیگر ، جذب فریتین گیاهی 50 درصد از مصرف فریتین حیوانی است. اما آهن سویا فراهمی زیستی زیادی دارد و به خوبی جذب می شود. به همین دلیل است که دانشمندان توالی نوع پروتئین سویا را در برنج معرفی کرده اند. بنابراین ، مس با مقدار زیادی آهن تولید می شد. آنها ویتامین A را از طریق انتقال برنج تولید کرده اند ، زیرا آندوسپرم برنج اغلب کمبود این ویتامین را دارد. به همین دلیل برنج با جذب بالای آهن و ویتامین A تولید شد.

مردم فقیر

برای فقرا ، اولین رژیم غذایی است و 40 تا 55 درصد آهن تأمین می کند. اگر پایه غذایی 50 درصد از آهن مورد نیاز خود را تامین کند (به عنوان مثال ، برنج در بنگلادش) ، دو برابر شدن مقدار آهن در برنج باعث افزایش 50 درصدی آهن و افزایش 50 درصدی دریافت آهن در غذاهای چرب می شود.

3 درصد از کم خونی ها در زنان رخ می دهد. نشان داده شده است که اثر مکمل آهن در کاهش کم خونی سه برابر برنج تبدیل شده است ، اما هزینه آن 100 برابر بیشتر از هزینه برنج تبدیل شده است. بنابراین ، تولید محصولات تراریخته و مواد مغذی گران است و اثرات مثبت خود را در طول زمان دارد.

مواد غیر تغذیه ای:

ترکیبات زیادی در گیاهان وجود دارد که هیچ توصیفی ندارند اما اثرات خوبی بر سلامتی دارند. مانند فیتواسترول ها ، کلسترول خون را کاهش می دهند. به همین دلیل ، میزان روغن موجود در دانه ها با اصلاح ژنتیکی افزایش یافته است.

سایر منابع بیولوژیکی:

با فناوری بیوتکنولوژی ، می توان محصولاتی از غلات ، میوه ها و سبزیجات تولید کرد که ماندگاری بیشتری نسبت به سایر محصولات غیر استاتیک دارند. می توان از آن برای افزایش طعم ، بافت و طعم سایر محصولات استفاده کرد.

از دیگر مزایای بیوتکنولوژی می توان به کاهش ترکیبات حساسیت زا و ضد تغذیه اشاره کرد. مهمترین آنها عدم تعادل رژیم غذایی پروتئین ها هستند و راهی برای کاهش چربی بدن متوقف کردن بیوسنتز این پروتئین ها است. یکی از راههای تغییر ماهیت پروتئین این است که باعث آسیب رساندن به پروتئین برای بدن شود. این به منظور کاهش مقاومت آجیل ، برنج و گوجه فرنگی است. مواد سمی مانند سولانین موجود در سیب زمینی با تزریق ژن اینورتاز به سیب زمینی کاهش یافته است. نمونه هایی از محصولات تولید شده توسط این فناوری عبارتند از: روغن کانولا و روغن پنبه دانه با اسید استئاریک بالا ، روغن روغن سویا با اسید اولئیک بالا ، تولید برنج غنی از پروتئین و روغن سویا و امگا 3.

محصولات تراریخته و تغذیه تغذیه اصفهان

پایان:

با استفاده از انتقال ژنتیک و نوآوری های تکنولوژیکی ، می توان غذاهای خاص ، غنی و با کیفیت بالا تولید کرد که در حل مشکلات تغذیه ای جهانی امروز بسیار ارزشمند هستند. کمبود این محصولات در کشور ما قابل توجه است و تحقیقات در این بخش راه حل بسیاری از مشکلات غذایی کشور است.

لازم به ذکر است که هنوز تعداد معدودی در جهان نگران جهش های ژنتیکی در این محصولات هستند و معتقدند علاوه بر همه آثار فیزیکی قابل مشاهده ، جهش ها و عوارض جانبی بر روی محصولاتی رخ داده است که اثرات خود را نشان می دهد. بعد.


دکتر رضا اطمینانانی

تعمیر و نگهداری اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه تغذیه و کمیت اولیه و دستورالعمل های غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

منابع غذایی آنتی اکسیدان ها

رابطه بین تغذیه و هوا

مشکلات رژیم کم کربوهیدرات

روغن مناسب برای حفظ سلامت شما



Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *