تفاوت جوش شیرین و پودر


تفاوت جوش شیرین و پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر همه مواد تشکیل دهنده خمیر هستند که قبل از فرآیند پخت به محصولات پخت اضافه می شوند تا با تولید دی اکسید کربن حجم محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، قصد داریم تفاوت جوش شیرین و پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در اصل بی کربنات سدیم است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. دی اکسید کربن را در فر تولید می کند. این واکنش به محض مخلوط شدن پیوندها شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع مواد را به سرعت آماده کرده و در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز مصنوعی از گوشت خارج شده و منجر به کاهش حجم محصول نهایی می شود.

پخت نان یک ترکیب پیچیده است و حاوی جوش شیرین با ترکیبات اسیدی مانند اسید تارتاریک و مواد پرکننده مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما معمولاً در هنگام پخت تهیه می شود. کدام یک از دو ترکیب مورد استفاده در آشپزی بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


پیشنهادات:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک ماده قلیایی است و طعم تلخی در محصول ایجاد می کند ، مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوطی مانند آب میوه و ماست متمایز شود ، اما بیکینگ پودر حاوی مواد اسیدی و قلیایی است بنابراین بر طعم آن تاثیری ندارد.

دستورالعمل هایی که از پودر باز استفاده می کنند به طور کلی حاوی برخی عناصر خنثی در طعم هستند ، مانند شیر. البته می توان از جوش شیرین به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، وقتی در دستورالعمل بیکینگ پودر توصیه می شود ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد ، زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم کیک نیست ، اما می توان به خامه ترش اضافه کرد.


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه برنامه های روزانه در تغذیه و میزان و نحوه خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

اصفهان مقوی است


پیشنهادات:

بوی بد دهان را با غذا برطرف کنید

لاغری ضعیف و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

نمک یا جوش شیرین




Posted on

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *